https://sansawonen.nl https://sansawonen.nl

Stoffen

In onze winkel vindt u een grote collectie exclusieve gordijn- en meubelstoffen en coupons op voorraad met kortingen tot wel 70%.

Er zijn vele soorten stoffen voor woonaccessoires en interieurproducten zoals kussens en embrasses en poefjes om direct mee te nemen of u kunt uw ideeën en creaties bespreken en met onze materialen/stoffen laten verwerken in ons atelier. Daarnaast hebben wij vele boeken met kleur- en stofstalen van topleveranciers, perfect om inspiratie op te doen.

Meubel- en gordijnstoffen

Voor het (her)bekleden van uw meubilair en voor gordijnen hebben wij duurzame topkwaliteit stoffen in vele (uni)kleuren en dessins. Materialen als katoen, zijde en velours, maar ook wol, leder en taft behoren tot de mogelijkheden.

In ons assortiment vindt u collecties stoffen met brandwerende, waterbestendige of andere specifieke eigenschappen. Allen met certificaat leverbaar.

winkel interieur

Voeringsstoffen

Door uw gordijnen te voorzien van voering, kunt u deze beschermen tegen verkleuring door zonlicht en ze tegelijkertijd een perfecte uitstraling geven. U heeft een ruime keuze in kleuren en materialen.

Verduisteringsstoffen

Semi-verduisterende of totaal verduisterende stoffen weerhouden zonlicht ervan uw kamer binnen te dringen en beschermen zo uw meubels.