Hoe werken wij

Home Hoe werken wij

Werkwijze

Een persoonlijk gesprek, vrijblijvend en geheel kosteloos, is het vertrekpunt van onze samenwerking. Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en behoeften in kaart. Desgewenst maken we voor u een afspraak met onze stylist voor een kleur- en interieuradvies. Dit is natuurlijk op locatie mogelijk, waarbij stof- en kleurstalen worden meegenomen. Door een smaak- en stijlanalyse krijgt u inzicht in de verschillende keuze mogelijkheden om uw ruimte de gewenste uitstraling te geven.

Zo nodig zijn 3D-tekeningen of een moodboard u hierbij behulpzaam. Dankzij onze inmeetservice bent u gegarandeerd van de juiste maten. Als duidelijk is geworden wat er precies nodig is om tot het gewenste resultaat te komen, wordt er een conceptplan met bijbehorende offerte opgesteld.

Uitvoering

De daadwerkelijke uitvoering verzorgen wij in samenwerking met onze leveranciers en partners. SANSA Wonen Utrecht coördineert het gehele bestel-, maak- en leveringsproces. Op locatie regelen wij het aanbrengen, leggen, plaatsen en monteren van de geleverde materialen en producten. Van deurmat tot gordijnroede en van stoelbekleding tot laminaatvloer. Wij garanderen topkwaliteit en een vlotte en deskundige uitvoering. Kortom, wij nemen u alle zorgen én werk uit handen. Tijdens het gehele proces van advies tot en met nazorg is SANSA Wonen Utrecht het vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak in onze winkel/showroom voor een vrijblijvende kennismaking met onze producten en diensten, kunt u contact opnemen :

Breedstraat 7
3512 TS Utrecht

T: 0031 (0)30 27 66 423
E:info@c
asawonen.nl